Περιβαλλοντικές καλοκαιρινές αποδράσεις

Kαλοκαιρινές αποδράσεις
logo 160x164

                                      

Εναλλακτικές περιβαλλοντικές καλοκαιρινές αποδράσεις για το μήνα Ιούνιο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κοινότητας Ακρωτηρίου   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θέμα: Εναλλακτικές περιβαλλοντικές καλοκαιρινές αποδράσεις για το μήνα Ιούνιο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κοινότητας Ακρωτηρίου

 

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας πληροφορούμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κοινότητας Ακρωτηρίου, που αποτελεί τμήμα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), στο πλαίσιο των ποικίλων δημιουργικών περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων που οργανώνει, επιδιώκοντας να παρέχει την ευκαιρία στο σύνολο της κοινωνίας των πολιτών να γνωρίσει τον υγροβιότοπο Ακρωτηρίου, παρέχοντας μοναδικές περιβαλλοντικές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους, οργανώνει μια σειρά περιβαλλοντικών καλοκαιρινών περιβαλλοντικών αποδράσεων για τον μήνα Ιούνιο.

 

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καινοτόμα δραστηριότητα, η οποία έχει σχεδιασθεί και θα διεξάγεται από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Ακρωτηρίου, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με τον τίτλο «Βραδιές Πέμπτης με φόντο την Αλυκή».

 

 

Κάθε Πέμπτη και για όλο το μήνα Ιούνιο από τις 18:00μμ-20:00μμ, το ΚΠΕ της Κοινότητας Ακρωτηρίου θα είναι ανοικτό σε οικογένειες, νέους και στο κοινό γενικότερα, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με μοναδικές εκπαιδευτικές, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σχετικές με το περιβάλλον της περιοχής. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Τα προγράμματα θα διεξαχθούν από το προσωπικό του ΚΠΕ και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που θα προσφερθούν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του ΚΠΕ της Κοινότητας Ακρωτηρίου, στο τηλ. 25826562. 

 Events kpe akrotiriou june 2017

 


 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ 25826562